Resolved Regarding the Public Chat Box

WhenMarkers

WhenMarkers

⚔ Secretary of Time ⚔
World Nobles
733
Awards
0
NEET Main Office
i was wondering if it's a new feature now or is it a bug? not sure but it looks like hell like this
You must be registered for see images attach
 
Tsunayoshi

Tsunayoshi

Vongola Decimo
Staff member
Head Admin
1,851
Awards
0
I was checking new new settings.

like atm
for some reason this is broken for me


I cant even send ...smhmshm
 
WhenMarkers

WhenMarkers

⚔ Secretary of Time ⚔
World Nobles
733
Awards
0
NEET Main Office
I was checking new new settings.

like atm
for some reason this is broken for me


I cant even send ...smhmshm
uh.. hmmm.. was the site's code outdated?? Is our dear Aria's code not working anymore? like the bug that she won't delete the messages automatically on the chatbox or was it just a code to delete a message after a week or so?
 
Tsunayoshi

Tsunayoshi

Vongola Decimo
Staff member
Head Admin
1,851
Awards
0
uh.. hmmm.. was the site's code outdated?? Is our dear Aria's code not working anymore? like the bug that she won't delete the messages automatically on the chatbox or was it just a code to delete a message after a week or so?
idk but ig imma shift stuff to xenforo 2.1
 
Tsunayoshi

Tsunayoshi

Vongola Decimo
Staff member
Head Admin
1,851
Awards
0
oh.? hmm. also! Sawada-sama!! haha, can you make it so that color won't be rendered on the Public Chatbox? hehe. thanks.. :)
Not sure - we need to setup different stuff for each theme.

well anyway, atm my priority is the overall forum upgrade.
 
WhenMarkers

WhenMarkers

⚔ Secretary of Time ⚔
World Nobles
733
Awards
0
NEET Main Office
okay. it's now working.. hahaha there's just some problems yesterday where i'm getting errors while putting some emoji's.. or emoji's deleting themselves after i pressed space.. haha 😧 whatever .. i think it's working now :giggle:
 
Top